H-30 är ett knivset från MAC

Specifikation och fakta om knivsetet H-30 från MAC kan du hitta nedan.

ButikPris
949 kr
999 kr

MAC H-30 är ett knivset från MAC som erbjuder totalt 3 olika knivset. Totalt har MAC 40 olika knivar varav de vanligast förekommande ingår i knivseten. I MAC H-30 ingår 2 olika delar vilka är listade nedan.

ParameterVärde
Bild
Tillverkare
ModellH-30
KnivtypKnivset
Antal ingående delar2 st
Bästa pris949 kr

Dessa knivar är en kombination av västerländsk design och hantverk från Japan vilket gör dessa knivar både vassa, hållbara och ergonomiska. Samtliga knivar slipar med en vinkel på 15 grader och är tillverkade av en stålblandning av volfram, molybden och vanadin och blir extremt hård och dessutom helt rostfri. Detta knivset består av knivar ur serien Chef som tillsammans gör det perfekta grundsetet i knivväg för ditt kök.

Bäst leverantör av knivsetet: MAC H-30

Knivar i knivsetet H-30

De delar som ingår i knivsetet H-30 från MAC listas nedan. Som du ser kan du spara en hel del pengar på att köpa ett knivset istället för att köpa varje kniv för sig. Knivsetet kostar som lägst 949 kr och summan av varje kniv som är prissatta nedan blir istället 1131 kr ifall du köper var och en på det billigaste stället. Detta gör att du sparar 182 kr snabbt och enkelt på att köpa knivsetet MAC H-30.

KnivBildPrisTyp av del
MAC
HB-85
693Kockkniv
MAC
HB-55
438Grönsakskniv

Köks- & kockknivar med bäst skärpa finns hos

Allt vasst om kockknivar

Här hittar du spetsig info om kockknivar och andra typer av köksknivar men även en del kul fakta om alla andra knivar som används i köket.


Bra tillverkare av köks- & kockknivar

Här hittar ni de mest kända tillverkarna av riktigt bra kockknivar och andra köksknivar som finns i Sverige.

Typer av köksknivar


Meny - Kockknivar
Till förstasidan på www.kockknivar.seHögst upp på sidan om kockknivarLängst ned på sidan om kockknivar
Bästa knivenKnivtyperTillverkareTester