Stekgaffelen används för att hålla fast köttet när man ska tranchera köttstycket.
Här kan du hitta totalt 6 olika stekgafflar och den som visas på bilden är stekgaffeln Classic 4413-16 från Wüsthof. Denna stekgaffel har ett blad som är 160 mm långt som är tillverkat av X50CrMoV15.
Nedan kan du snabbt hitta den stekgaffeln som passar dina behov bäst.
Tillverkare | Modell | Bladlängd mm | Material i bladet | Hårdhet HRC | Material i handtag | Kännetecken | Pris kr | Mer om | Classic Ikon 4414/16 | 117 | X50CrMoV15 | 58 | POM | tvåspetsig | 1189 | Info | G-13 | 135 | Cromova 18 | 57-59 | Cromova 18 | böjd | 764 | Info | GF-24 | 150 | Cromova 18 | 57-59 | Cromova 18 | smidd | 1399 | Info | Classic 1891 - 12598 Röd | 150 | Rostfritt 14C28N | 56-58 | Björk | 699 | Info | Classic 1891 - 12803 Svart | 150 | Rostfritt 14C28N | 56-58 | Björk | 659 | Info | Classic 4413/16 | 160 | X50CrMoV15 | 58 | POM | 725 | Info |
---|
Nedan hittar kan du se bilder på samtliga bra stekgafflar som finns på den svenska marknaden.
Här hittar du spetsig info om kockknivar och andra typer av köksknivar men även en del kul fakta om alla andra knivar som används i köket.
Här hittar ni de mest kända tillverkarna av riktigt bra kockknivar och andra köksknivar som finns i Sverige.